Piftie de porc. Ingrediente:

1/2 cap de porc
2 picioare de porc
500 g carne macră de porc
2 morcovi

Citeste si: Salata boeuf. Cum o prepari ca la carte. Plus idei ingenioase de decorare

2 cepe
1 rădăcina ţelina
1 rădăcina păstârnac
2 foi dafin
10 căţei usturoi
sare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Piftie de porc

Piftie de porc. Mod de preparare:

Capul de porc şi picioarele se spala foarte bine şi se pârlesc la flacăra aragazului. Apoi se pun la fiert în apă rece, cu sare, alături de carne. Se ia spuma ori de câte ori se formează şi se adaugă apoi legumele şi foile de dafin. Se lasă la fiert la foc mic aproximativ 4 ore, până ce carnea cade de pe oase.

Citeste si: Rețeta ciorbei fără apă a Ioanei Lee a făcut milioane de vizualizări pe Internet

Piftie de porc

Piftie de porc. Între timp, se pisează usturoiul.

Carnea fiartă se curăţa de pe oase şi se repartizează în boluri. Zeamă în care au fiert ingredientele se strecoară şi se amesteca apoi cu usturoiul pişat. Se lasa 15 minute şi apoi se strecoară din nou şi se toarnă peste carnea din boluri. Se dau la rece de pe o zi pe alta, scrie bzi.ro.

Citeste si: Piftie. Nutriționiștii spun adevărul despre acest preparat nelipsit pe mesele de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si