Tânăra a depus plângere în care acuză că a fost hărțuită sexual și persecutată de Cosmin Marcovici, în perioada în care actualul secretar de stat era director al Operei Naționale din Iași.

Fata nu a cedat avansurilor venite din partea lui Marcovici, motiv pentru care fostul director începuse să se poarte urât cu ea.

Tânăra era minoră la data la care ar fi avut loc agresiunea.

Avea 17 ani și 6 luni și cânta în corul Juniorii Operei din Iași. În acel moment, instituția era condusă de Cosmin Marcovici.

În noaptea de Revelion dintre anii 2016-2017, după un concert, tânăra spune că Marcovici ar fi încercat să o sărute, însa ea s-a opus vehement. I-a spus acestuia că are doar 17 ani iar el este un om căsătorit și astfel nu poate da curs unei astfel de propuneri. În schimb, Marcovici i-ar fi spus că nu e nicio problemă în acest sens și.

Propunerile ar fi continuat apoi pe rețelele de socializare, acolo unde tânăra era adesea abordată de Marcovici care îi spunea că o așteaptă în biroul lui să discute despre examenele pe care trebuie să le susțină fata dacă vrea să rămână colaborator al Operei. Fostul director îi cerea tinerei să vină fără ruj și fără coadă, iar după acest episod ar fi început și persecuțiile, potrivit reporteris.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În timpul unui concert care a avut loc în martie 2017, Marcovici a țipat la tânără pentru că aceasta a venit în audiție la o artistă din Italia.

Fata s-a plâns la conducerea Operei Naționale din Iași, care la acel moment avea un alt director, Marcovici ocupând funcția de director adjunct. La o săptămână de la sesizările venite din partea fetei, Marcovici a demisionat.

Citeste si: Noul tip de pneumonie depistat în China, provocat de un virus asemănător celui care stă la baza sindromului respirator acut sever

Citeste si: Brăila: câine chinuit fără milă. Cum a fost găsit animalul. Poliția e în căutarea făptașilor

Citeste si: Atac cu rachete în Zona Verde din Bagdad, una dintre ele căzând la 100 de metri de sediul Ambasadei SUA

Tânăra nu s-a oprit aici: a depus plângere penală pe numele lui Cosmin Marcovici, iar dosarul său a ajuns la Parchet. Procurorii îl cercetează pe actualul secretar de stat pentru hărțuire sexuală a unei minore.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si