Tragedia celor doi frați s-a petrecut pe un drum din Suceava, la trecerea peste calea ferată, iar momentul impactului a fost surprins de camere.

În imagini se vede cum șoferul dubei pune frână, dar derapează, apoi apare trenul care parcă pulverizează mașina ieșită în cale pe șine și în care se aflau frații Costel și Ciprian.

Ciprian avea doar 17 ani, făcea școala profesională și muncea pentru a se întreține.

Un băiat cuminte, respectuos și muncitor, care ajuta oamenii și salva animale- așa era văzut de cei din jurul lui, care-l iubeau mult.

Oamenii locului sunt în stare de șoc, dar au numai cuvinte de laudă despre cei doi frați care țineau enorm unul la altul și se ajutau tot timpul.

Azi dimineață, Costel se ducea spre serviciu, iar pe drum urma să-l lase pe Ciprian, fratele lui de 17 ani, la firma unde făcea practică pentru școala profesională.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Doi tineri abia căsătoriți au murit în accidentul cu avionul din Teheran, în timp ce se întoarceau acasă, în Canada

Destinul cumplit i-a despărțit, însă pentru totodeauna, când mașina în care se aflau cei doi a derapat, a ajuns pe șine și a fost luată pe sus de un tren.

Lovitura a fost atât de puternică, încât jumătatea din față a dubei a fost distrusă în totalitate, la fel ca și o bucată mare din botul locomotivei.

Ciprian a fost aruncat prin parbriz și a murit pe loc.

Aproape o oră s-au chinuit salvatorii să-l scoată dintre resturile mașinii pe Costel, care este acum la terapie intensivă.

Poleiul este vinovat pentru accident, spun martorii, care cred că autoritățile nu și-au făcut treaba- să dea cu antiderapant pe șosea.

Până și salvatorii care au intervenit la cumplita tragedie au avut probleme cu gheața de pe carosabil.

După ce un om a murit și viața altuia a fost pusă grav în pericol, se pare că autoritățile s-au gândit să ia măsuri, de ochii televiziunilor.

Primarul susține, însă, că drumul a fost deszăpezit și că poleiul s-a format peste noapte, iar de vină este șoferul, care ar fi forțat trecerea peste calea ferată.

Citeste si: Un tânăr de 28 de ani a murit în chinuri groaznice la locul de muncă după ce și-a prins capul într-o presă de ştanţat tablă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si