Distrusă de durere este și mama copiilor, care nu-și va ierta vreodată faptul că i-a lăsat nesupravegheați. Luni, trupurile celor patru copii au fost luate de la morgă și pregătite pentru înmormântare.

Micuțele sicrie albe au fost depuse astăzi la capela din Recaș, orașul natal al mamei celor patru micuți mistuiți de flăcări.

Citeste si: VIDEO| Drama familiei care și-a pierdut 4 copii în incendiu. Una dintre fetițe a murit de ziua ei

Copiii au murit carbonizați, spun, în stare de șoc, legiștii care au făcut autopsiile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Între timp, la psihiatrie pediatrică, fratele cel mare al copiilor pieriți în incendiu încearcă să-și depășească trauma, ajutat cu medicamente și terapie.

La doar 14 ani, însă, viața lui Alex s-a schimbat pentru totdeauna: cu greu sau poate niciodată nu se va ierta pentru că nu și-a salvat frățiorii din focul care-i mistuia.

Drama tânărului care și-a văzut toți cei patru frați carbonizați

Băiatul n-o să-și revină prea ușor, iar traumele acestea îl vor urmări tot restul vieții, probabil, spun specialiștii, pentru că pe umerii lui a fost pusă o răspundere prea mare pentru vârsta lui fragedă.

REPORTER: ați avut încredere prea mare în băiatul cel mare?

MAMA COPIILOR: da, prea mare, și acum am încredere în el, deci nu mi-am pierdut încrederea, așa a vrut Dumnezeu să fie.

Citeste si: Doi frați de 13 și 14 ani au murit vineri dimineață! Părinții, bănuiți că i-au otrăvit

Femeia care a lăsat patru copii mici în grija unui băiat abia ajuns la adolescență promite, acum, că va avea grijă ca de ochii din cap de cel rămas în viață.

Numai că lucrurile nu stau chiar așa și un copil nu poate fi crescut oricum, oriunde și de oricine, chiar daca e vorba de femeia care i-a dat viață.

Specialistii de la DGASPC asteapta momentul prielnic pentru a discuta cu baiatul, după care vor hotărî dacă trebuie luat de lângă adulții care-l îngrijesc acum.

Indiferent unde va ajunge, Alex, baiatul de 14 ani care și-a văzut frățiorii arși de vii în dormitorul groazei, va fi urmărit de imaginile unei tragedii greu de cuprins în vorbe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si