Gabi Rîpan, o studentă din Cluj, a murit în urma unui accident rutier. Tragedia a avut loc la Florești, în Cluj, în noaptea dintre 20 spre 21 ianuarie 2019. Vina i-a aparținut unui tânăr de 20 de ani, Tudor Ștefan Cîrje, care a rămas chiar el fără un picior în urma carnagiului.

Citeste si: Crimă oribilă în Austria: Un român şi-a ucis soţia. Motivul este halucinant

Tânăra era studentă la Cluj-Napoca și provenea dintr-o familie respectată și înstărită, primind chiar în cadou o mașină de lux. În seara fatidică, fix în acea mașină se afla, la volan fiind Cîrje. La un moment dat, tânărul a accelerat brusc și a pierdut controlul mașinii, care a intrat într-un stâlp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cîrje va fi judecat pentru crimă

Inițial, încadrarea juridică a dosarului era de ucidere din culpă, așa cum se obișnuiește în astfel de cazuri. Însă, la ultimul termen de judecată, avocatul familiei Gabrielei a cerut reîncadrarea, scrie monitorulcj.ro.

Citeste si: Mureş: O femeie a fost grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un copac; două adolescente aflate în autoturism au fost şi ele rănite- FOTO

Patru membri ai familiei Rîpan, părți civile împotriva lui Cîrje, cer despăgubiri care ajung până la 1,7 milioane de euro.

Avocații au invocat mai multe motive, printre care:

 

  • Faptul că avea permis de puțin timp
  • Nu cunoștea bine mașina, pe care o conducea pentru prima oară
  • A condus cu o viteză de aproape 150 km/h pe un carosabil acoperit cu polei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si