Mary și Andreea Pirui de la Puterea dragostei au aflat de suferința lui Kevin de la o fană a emisiunii și, impresionate, au făcut publică povestea micuțului de doar doi ani.

”Numele meu este Negoiță Kevin Cristian. Am vârsta de 2 ani, iar la vârsta de 7 luni mi s-a descoperit o boală genetică incurabilă – fibroză chistică (mucoviscidoză)

Ce este fibroza chistică? Fibroza chistică (mucoviscidoză) este o boală genetică ce afectează mai ales plămânul şi pancreasul.

Boala este prezentă de la naștere și se manifestă de obicei în primii ani de viață, dar sunt și cazuri rare în care este descoperită mai târziu, chiar și la vârsta de adult. Fibroza chistică este o boală în care secreţiile mucoase ale organismului au consistenţa crescută, sunt uscate şi aderente. Acest mucus asemănător lipiciului se întăreşte si determină simptomatologie, afectând multe organe, în special plămânii şi pancreasul.

Citeste si: Gripa a provocat până acum zece decese, numărul îmbolnăvirilor fiind în creştere

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Arsenie Boca- remediul neștiut al ceaiului: „Când viața îți pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă”

S-au făcut mai multe studii în străinătate prin care s-au putut aduce dovezi reale a eficienţei unei veste. Aceasta mă poate ajuta la dezlipirea mucusului gros şi lipicios care se ataşează de plămânii mei și mă ajută la o respiraţie mai uşoară.

Vest™ Airway Clearance System este un sistem unic de terapie conceput pentru a ajuta la mobilizarea secrețiilor pulmonare prin oscilația peretelui toracic de înaltă frecvență. Sistemul Vest™ constă dintr-o vestă gonflabilă conectată de tuburi la un generator de impulsuri de aer. Generatorul umflă și dezumflă rapid vesta, comprimând și eliberând peretele toracic. Această tehnologie se numește oscilația peretelui toracic de înaltă frecvență (HFCWO). Mișcarea rapidă a pieptului imită „mini-tuse” care dislocă și subțiază mucusul, deplasându-l pe căile respiratorii centrale. Terapia Vest tratează toți lobii plămânilor simultan și este independentă de tehnică. Poate fi benefic pentru pacienții de pe întregul continuum de îngrijire, inclusiv facilități acute și post-acute, precum și în casă. Această vestă nu se găseşte în România (vom reuşi să o procurăm din SUA), iar costul acesteia este de 10 000$ (aproximativ 43 000 RON). Apelez la bunăvoinţa dumneavoastră pentru a mă ajuta la strângerea acestei sume. La fel ca şi alţi copii, îmi doresc o viaţă normală, plină de activităţi pe care le pot face mai uşor fără a-mi fi teamă că mă pot sufoca oricând. V-aş fi profund recunoscător pentru şansa oferită: o respiraţie mai uşoară”, este mesajul postat pe Instagram de cele două concurente de la Puterea Dragostei.

Donaţiile pentru băiețel se pot face în contul:

Cod IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 2098 4288

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Nume: NEGOIŢĂ CRISTINA Cod BIC: RZBRROBU

Unitatea bancară: RAIFFEISEN BANK S.A 

https://fibrosis.news.blog/2020/01/21/ajutati-ma-sa-respir

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si