La Glasgow, Hagi (21 de ani) va evolua sub comanda fostului internaţional englez Steven Gerrard.

"Este o mare onoare să joc la un club imens cu multă istorie şi abia aştept să-i cunosc pe toţi din club şi să încep antrenamentele. Sunt foarte fericit de decizia de a alege un club care are mentalitatea de a câştiga fiecare meci", a spus Hagi, potrivit site-ului oficial al clubului scoţian. 

"Suntem încântaţi că am putut să-l aducem pe Ianis în echipă pentru a doua parte a sezonului. Îl urmărim de mai multă vreme şi a fost clar că are calitatea de a face diferenţa în echipă", a declarat Gerard.

Citeste si: Gigi Becali a încercat să îi îmblânzească pe judecători: „Am donat peste 60 de milioane de euro către biserici și bolnavi!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

În acest sezon, Ianis Hagi a jucat 14 meciuri în Jupiler Pro Ligue, marcând trei goluri şi oferind patru pase decisive. Însă în această lună a jucat doar 49 de minute.

Citeste si: Preşedintele FRF, mandatat să negocieze cu Adrian Mutu preluarea naţionalei U21

Fiul lui Gheorghe Hagi a fost transferat de Genk de la Viitorul, vara trecută, pentru suma de patru milioane de euro.

Citeste si: Simona Pătruleasa, Beatrice Rancea, Cătălin Botezatu, Helmut Duckadam, Andreea Marin si Kira Hagi sunt nominalizaţi la Gala Performanţei şi Excelenţei 2019

Glasgow Rangers (22 de meciuri) este pe locul 2 în campionat, cu 56 de puncte, la cinci puncte de liderul Celtic Glasgow (23 de partide).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si