Andrei pare acum desprins de această lume, într-un loc la granița dintre viață și moarte. Bietul băiat este scufundat într-o comă profundă, iar inima lui mai bate doar datorită aparatelor care îi susțin funcțiile vitale. Însă, chiar și în acest stadiu, părinții și-au înghițit amarul și i-au serbat ziua de naștere la spital pe data de 7 februarie. Atunci, băiatul a împlinit 14 ani.

În timp ce mama și tatăl se rugau pentru viața copilului lor, agresorul in varsta de 16 ani se distra în propria locuință, acolo unde se află în arest la domiciuliu. A luat chiar telefonul tatălui și le-a trimis urmăritorilor săi un mesaj pe o rețea de socializare: “Ăsta e telefonul lui tata, că al meu e la poliție. Vă pup pe toți!”.

Citeste si: VIDEO| Elev din Dolj, bătut cu pumnii și picioarele de un altul cu un an mai mare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

In urma cu 10 zile, acest tanar extrem de violent l-a provocat pe elevul aflat acum in coma, sa se intalneasca in fata unui magazin din Mangalia.

Acolo, l-a atacat fara mila cu doar cateva lovituri puternice, invatate probabil la cursurile de arte martiale pe care le urmeaza. După ce a primit primul ajutor de la niște trecători, bietul elev a fost luat de medici și dus la spital.

Starea pacientului este, in continuare, grava, iar prognosticul medicilor este inca rezervat.

Parintii acestui adolescent spera, insa, ca exista salvare la spitalele din Turcia sau Austria, insa au nevoie de bani pentru tratament.

Pentru Andrei a fost deschisa si o pagina speciala pe retelele de socializare, iar oamenii au inceput deja sa doneze.

Citeste si: Elev de 13 ani, în comă după ce a fost bătut cu sălbăticie de un sportiv! Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile par desprinse din filmele de groază

Specialistii de peste hotare urmeaza sa se pronunte in cazul elevului, iar dupa interpretarea analizelor vor decide daca exista vreo sansa de recuperare sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si