La aceasta scoala privata din Cluj Napoca elevii vin de placere. Cursurile incep la ora 9, iar orele sunt antrenante. Asta pentru ca materiile sunt cele strict necesare dezvoltarii elevilor- la fel ca peste hotare.
De exemplu, in aceasta saptamana elevii participa la cursuri de educatie financiara.
E o scoala unde poti invata lucruri incredibile, sa fim lideri si cum ar trebui sa fim cand o sa fim mari.


Mie mi se pare ca aici e diferit fata de alte scoli. Ma distrez mult mai mult. Mi-au spus parintii mei ca e altfel la o scoala de stat decat aici
Sofia este eleva in clasa a 2-a. Ea este parte din noua generatie care a inceput studiile dupa anul 2016 si n-a avut contact cu scolile de stat. Invata inca de pe acum sa gandeasca in perspectiva iar tot ceea ce face pe bancile institutiei private o ajuta sa se adapteze, la terminarea studiilor, in orice job al viitorului.

Citeste si: VIDEO| Panică în această dimineață pe aeroportul Otopeni din Capitală. 600 de persoane au fost evacuate

Imi place la scoala adica cand am intrat la scoala nu credeam ca o sa imi placa, am crezut ca o sa vreau inapoi la gradinita dar cand am venit aici am descoperit ca imi place si invat foarte multe lucruri noi si ma distrez cu colegii mei

La aceeasi scoala prestigioasa invata si Patrick, care este elev in clasa a 6a. La 12 ani stie deja ce vrea sa faca in viitor: sa devina biolog.
La scoala invatam exact ce se face in domeniul acesta+ Si te ajuta ca inveti si in limba engleza. Asta asa este. Fac engleza de 7-8 ani, nu mai stiu exact.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei a cerut-o în căsătorie pe Larisa?!

Copiii din noua generatie capata- la aceste scoli private- experienta in domenii care inca nu exista.
Ultimele studii chiar confirma ca 85 la suta din meseriile care vor exista in 2030 inca nu au fost create asa ca pentru toate scoliile din lumea asta e o provocare cum arata viitorul pentru care ii pregatim. 09:44

Parintii care vor sa-si inscrie copiii la aceasta scoala platesc, anual, o taxa de 9000 de euro. Pe langa educatia de top, preluata dupa sistemul din Marea Britanie, pretul include si manualele, mesele principale dar si activitatile inedite.
Ii pregatim sa fie niste caractere puternice, sa aiba creativitate, bunatate si dorinta de munca pentru in cariera care sa ii motiveze, sa ii stimuleze.

Citeste si: Coronavirus: Peste 100 de cazuri de infectare în Italia; opt decese în Iran; alertă maximă în Coreea de Sud

Potrivit unui studiu facut de Forumul Economic Mondial, pana in anul 2022 ar urma sa fie eliminate 75 de milioane de locuri de munca.

In schimb, alte 133 de milioane de joburi noi se vor lansa in industrii care acum sunt abia la inceput, sau chiar inexistente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si