Cornulețe cu rahat. Reţeta unică de la Mănăstirea Prislop. Se topesc în gură!
Cornuleţe cu rahat. Un desert delicios, o reţetă de post savuroasă. Iată cum fac măicuțele de la Mănăstirea Prislop cornulețele delicioase.
1 cana ulei
1/2 cană cu apă
25 g drojdie proaspătă (un plic drojdie uscată)
2 lingurițe cu zahăr
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Portocală rasă
vanilie
500 g făină
rahat
zahăr vanilat
Se dizolvă drojdia cu zahărul în apă, se adaugă uleiul și restul ingredientelor și se amestecă foarte bine. Se lasă să dospească puțin, apoi se fac triunghiuri care se umplu cu fâșii de rahat.
Se pun în tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coc 25-30 minute.
Cât sunt calde, se dau prin zahăr pudră.