21 FEBRUARIE 2020. Este data la care polițiștii Serviciul Rutier Ilfov l-au oprit în trafic pe George Burcea, soțul Andreei Bălan. După testele efectuate la fața loculului cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv.

Actorul conducea sub influența substanțelor psihoactive, se arată şi în comunicatul poliţiei.

La numai patru zile distanță, cântăreața a făcut o postare pe rețelele de socializare la care a scris ”Linistea nu e goala, e plina de raspunsuri” iar fanii au reacționat imediat:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Toată lumea îi da sfaturi Andreei, dar lui George nu-i trimite nimeni nici un mesaj. A făcut valuri cu campania antiviolenţă şi el ce face?”.

Citeste si: Scandal în showbiz! S-a aflat de ce se desparte Andreea Bălan de George Burcea: „Ce bărbat ești tu dacă îți...”

Andreea Bălan, în mijlocul unui scandal imens

După patru ani în care toată lumea îi invidia pentru viața de familie perfectă, căsnicia lor pare pe butuci.

Curios sau nu, toate aceste lucruri se întâmplă la două saptămâni după ce Andreea, soţul ei şi cei doi copii s-au întors din vacanța petrecută pe plajele din Mauritius.

Probleme în familie ar fi apărut chiar in timpul vacanței din Mauritius deoarece actorul și-ar fi dorit câteva zile doar pentru ei.

„Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe”a spus George Burcea pentru Cancan.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, în unul dintre evenimentele grandioase ale anului.

Citeste si: Andreea Bălan, în stare de șoc! Fiica ei, internată în stare gravă la spital: ”A înghițit ceva și a leșinat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si