ISU Vaslui a anunţat, luni seară, c intervine cu mai multe autospeciale la un accident rutier în care este implicată o autocisterna încărcată cu benzină.

”Din autocisterna fisurată curge masiv combustibil. De la Detaşamentul Vaslui se intervine în sprijin cu alte trei autospeciale, între care şi autospecială CBRN”, a transmis ISU Vaslui.

Citeste si: Sorina Pintea, fostul ministru acuzat de luare de mită, are datorii uriaşe! A primit o donaţie de 63.000 de euro de la mama sa!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Familie recent întoarsă din Italia, ținută în carantină în condiții inumane

Citeste si: S-a câștigat marele premiu la Loto 6/49 în valoare de peste 1,7 milioane euro. Biletul norocos a fost jucat la o agenție din Pitești

Sursa citată a precizat că şoferul a fost blocat în autovehicul, a fost descarcerat şi este transportat în stare de conştienţă la Compartimentul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal "Dumitru Castroian" Huşi.

”Au fost deconectate bornele de la bateria autocisternei şi se asigură celelalte măsuri PSI”, au mai transmis pompierii, care au precizat că acţiunea esteîn dinamică.

Centrul Infotrafic a precizat că trafiul în zonă este complet blocat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si