Tânăra a început să aibă palpitații și să se simtă tot mai rău. Medicul ginecolog a apelat de mai multe ori la colega sa, un medic cardiolog, pentru a-i cere ajutorul. Medicul cardiolog a invocat însă alte urgențe și nu a intervenit în sprijinul tinerei mămici, care după trei ore a intrat în stop cardio-respirator.

Pe 30 noiembrie 2017, familia Geaninei primea cea mai tristă veste posibilă: tânăra se stinsese din viață.

Citeste si: Ce se întâmplă cu apartamentul moştenit de Viorica Dăncilă de la mama care i-a murit! O echipă de muncitori renovează locuinţa din Ploieşti a fostului premier!

De atunci și până în prezent, familia Geaninei s-au judecat cu medicii spitalului din Piatra Neamț. Procurorii nu au reușit nici în ziua de astăzi să finalizeze ancheta. Singurele măsuri luate au fost cele de la nivelul conducerii spitalului din Piatra Neamț, acolo unde s-a decis sancționarea celor doi medici care nu au intervenit pentru salvarea Geaninei.

Citeste si: Ion Iliescu împlinește astăzi 90 de ani. Secrete neștiute din viața fostului președinte al României

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deși ginecologul Cosmin Rugină şi cardiologul Lucia Chetreanu au fost găsiți vinovați și au fost sancționați, cei doi au contestat deciziile instanței.

În cazul doctoriței Chetreanu s-a luat măsura diminuării salariului cu 10% timp de o lună și interdicția de a efectua gărzi în secția de cardiologie a spitalului. Femeia a depus contestație, însă judecătorii au respins-o anul trecut.

Citeste si: Tatăl lui Gabriel Tamaș a murit! Fotbalistul a aflat vestea înainte meciului cu CFR Cluj, dar a decis să joace

Ginecologul Rugină a primit un avertisment scris, însă sancțiunea a fost recent anulată de Curtea de Apel Bacău, care i-a dat medicului câștig de cauză, potrivit adevărul.ro.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si