Cântăreaţa din Detroit făcea parte din grup în 1961, când The Supremes a semnat un contract cu Motown Records, iar ea a interpretat majoritatea pieselor de pe albumul de debut, „Meet the Supremes”. A cântat inclusiv melodia „(He's) Seventeen”.

Doliu în lumea muzicii. O solistă renumită a murit

Vestea morţii ei a fost anunţată pe pagina de Facebook a grupului: „Inimile noastre sunt alături de familia şi prietenii Barbarei.

Odată Supreme, întotdeauna Supreme”.

Barbara Martin a murit

Citeste si: Ministru Muncii, anunț ȘOC: ”O bătaie de joc...”

Martin a înlocuit-o pe Betty McGlown în 1960, când cvartetul cânta sub numele The Primettes. Ea a părăsit The Supremes în 1962, însărcinată fiind, înainte ca grupul să cunoască celebritatea la nivel mondial. Martin nu a fost înlocuită.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Arsenie Boca știa de CORONAVIRUS. Testamentul lui cutremură o țară întreagă

Barbara Martin a murit

Citeste si: Nouă jucători ai unei echipe din Guineea au murit într-un accident rutier

Colegele de trupă Diana Ross, Florence Ballard şi Mary Wilson au continuat ca trio şi au lansat piese ca „Baby Love”, „Stop in the Name of Love” şi „You Can't Hurry Love”.

Citeste si: ROventura. Turda- “Inima de sare” a Transilvaniei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si