Potrivit unui comunicat de presă, duminică dimineaţă, personalul medical al Penitenciarului Aiud a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care s-a spânzurat în grupul sanitar al camerei de deţinere.

Citeste si: Gheorghe Dincă, în stare critică. A fost bătut crunt în închisoare

”Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost apelat serviciul unic de urgenţă 112, în unitate prezentându-se două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajelor SMURD, decesul a fost declarat la ora 07:23”, a transmis Penitenciarul Aiud.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Dinca, bătut și umilit în penitenciar. Monstrul din Caracal, la un pas de sinucidere?

Citeste si: Părinții Alexandrei Măceșanu, în pericol de executare silită! Au de plătit câte 25 de lei! Anunțul făcut acum de Alexandru Cumpănașu

Sursa citată a precizat că administraţia locului de deţinere a informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi familia persoanei decedate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si