În România, la această oră, sunt 246 de cazuri diagnosticate cu Covid-19, 29 de noi cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.

Citeste si: Coronavirusul este un pericol mai mare dacă deja ai aceste probleme de sănătate 

Dintre cele 29 de cazuri noi de coronavirus, 12 sunt în Bucureşti, 7 în Iaşi, 3 în Ilfov, 2 în Hunedoara, câte 1 caz în Alba, Bihor, Maramureş, Olt, Suceava.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis cere Parlamentului reexaminarea şi completarea legii privind scutirea de impozit pentru jurnalişti

Vârstă celor infectați este între 1 și 72 ani.
Potrivit statisticilor, cea mai afectată grupă de vârstă este între 40 și 49 de ani, cu 70 de cazuri, respectiv 28 la sută.

Următoarele categorii mai afectate sunt cele între 30 și 39 de ani, cu 64 de cazuri (26%) și 50-59 de ani, cu 47 de cazuri, respectiv 19%.

Citeste si: MAE: Cetăţenii români blocaţi în prezent la graniţa Austriei cu Ungaria vor putea tranzita teritoriul ungar, până la eliminarea blocajului

Astfel, persoanele cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani reprezintă 73 la sută din numărul total de îmbolnăviri, potrivit ProTv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si