Astfel, Jador a fost provocat de Bogdan Mocanu să transforme în manea anumite melodii care au făcut furori în România și nu numai. Delia – Cine m-a făcut om mare, Holograf – Primăvara începe cu tine sau Michael Jackson – Billie Jean sunt doar câteva exemple.

Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei” luptă cu Bianca Comănici pentru inima lui Livian: „Ea se vede că te vrea, dar tu nu...se vede clar!”

Melodiile românești nu au reprezentat un pericol pentru Jador, acestea fiind cunoscute publicului larg de ani de zile. În schimb, piesele din străinătate, precum cele marca Frank Sinatra sau Michael Jackson, l-au băgat în dificultate pe cântăreț.  

”Nu știu! Mă pui pe mine să cânt în engleză? Eu, care abia am luat bacul?”, i-a reproșat în spirit de glumă Jador lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Piesa surpriză pentru Jador

Punctul culminant a fost acel moment în care pe lista pregătită de Bogdan Mocanu apărea inclusiv piesa unui alt fost concurent în casa Puterea Dragostei, un personaj care a intrat adesea în conflict cu Jador.

Este vorba despre melodia „Nimeni nu credea”, semnată de Alex Zănoagă și dedicată Siminei.

Jador nu s-a lăsat deloc afectat, însă. Dimpotrivă, a acceptat provocarea lansată de Bogdan Mocanu și a dus-o la bun sfârșit.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

Vedeți în filmulețul următor cum s-a descurcat Jador.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si