”Şapte persoane care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Ambasadei României la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19. Au fost dispuse măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile din statul de reşedinţă, respectiv măsuri de protecţie pentru restul colectivului misiunii diplomatice şi familiile acestora. Starea celor şapte persoane este bună”, anunţă Ministerul Afacerilor Externe.

Citeste si: Președintele Klaus Iohannis va participa la o ședință împreună cu Guvernul României pe tema gestionării epidemiei de coronavirus

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Citeste si: Ce salariu are doctorița de la spitalul Gerota aflată în stare critică după ce a fost infectată cu COVID-19 de un pacient inconștient?

MAE menţionează că, în acest context, activitatea Ambasadei României în Republica Franceză va fi restrânsă, având în vedere necesitatea ca personalul misiunii să intre în autoizolare.
Totodată, MAE precizează că activitatea secţiei consulare este suspendată temporar, fiind preluate doar cazurile urgente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si