Pate de pește. O rețetă simplă și delicioasă pentru Florii
Pate de pește. În duminica Floriilor este dezlegare la pește! Cei care țin post pot consuma preparate din pește. Vă prezentăm o rețetă simplă și delicioasă!
1 conservă ton în suc propriu
100 g macrou afumat
70 g cremă de brânză
2 linguri smântână fermentată
½ legătură mărar
zeama de la ½ lămâie
sare, piper, după gust
pătrunjel, pentru ornat
Pate de pește. Scurgi foarte bine tonul din conservă şi îl pui într-un blender. Cureţi macroul afumat de piele şi de toate oasele, îl rupi bucăţi şi îl adaugi peste ton împreună cu smântâna, crema de brânză, zeama de lămâie, mărarul tocat, sarea şi piperul.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Pate de pește. Mixezi până obţii o pastă omogenă. Serveşti pateul pe felii de pâine prăjită, decorat cu frunzuliţe de pătrunjel scrie bzi.ro.