"Oricine ar fi fost liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituţional şi anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români şi nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos şi în egală măsură jenant pentru România şi pentru Parlament, dar şi pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu", a scris Viorica Dăncilă, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ciolacu: Ieşirea de astăzi a preşedintelui Iohannis arată cât de jos poţi să ajungi în politică. Este o ieşire care descalifică total funcţia prezidenţială!

Ea susţine că "acest demers privind trecerea proiectului de lege nu îi aparţine partidului, ci unui singur om".

Revoltă în PSD: Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu
Revoltă în PSD: Dăncilă îi cere demisia lui Ciolacu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Niciun membru al Partidului Social Democrat nu susţine acest act anti-românesc, iar domnul Iohannis este dator să probeze gravele acuzaţii făcute la adresa PSD în declaraţia de presă de astăzi. Adevărul este că Marcel Ciolacu ori nu şi-a făcut treaba de preşedinte al Camerei, ori a închis ochii cu bună ştiinţă pentru adoptarea unei legi care ne vinde ţara în aceste vremuri grele şi complicate.

Îi solicit aşadar demisia de la conducerea interimară a Partidului Social Democrat, pentru modul ruşinos în care a umilit românii!", conchide fostul lider social-democrat.

Citeste si: Iohannis, atac dur la adresa PSD: "Se luptă în birourile din Parlament să dea Ardealul ungurilor"

Camera Deputaţilor a adoptat tacit, în şedinţa din 23 aprilie, proiectul privind Statutul de autonomie a Ţinutului Secuiesc, urmând ca Senatul să se pronunţe miercuri în calitate de for decizional asupra propunerii legislative iniţiate de deputaţii UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy şi Biro Zsolt-Istvan.

Citeste si: Traian Băsescu, reacție extremă în cazul Legii Ținutului Secuiesc! Îi face praf pe Marcel Ciolacu și Olguța Vasilescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si