"A murit o legendă a Poliției Române! În urmă cu câteva ore a urcat la ceruri colegul nostru, polițistul și scriitorul Traian Tandin. Dumnezeu să îl odihnească în pace",  se arată într-o postare a paginii de Facebook Polițiști- Uniți suntem puternici.

Traian Tandin s-a născut pe 7 martie 1945 și este un scriitor de romane polițiste.

Citeste si: Lumea muzicii este în doliu. Cântăreața Millie Small s-a stins din viață în urma unui infarct

A lucrat ca ofițer criminalist în Serviciul Judiciar al Inspectoratului General al Politiei până în anul 2000, când a fost pensionat cu gradul de colonel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în sportul românesc: Fostul fotbalist Sorin Pop a murit la 40 de ani

A scris cărți inspirate din aventurile sale ca ofițer. Fost redactor-șef al revistei Politia Romana, Traian Tandin era licențiat în științe juridice și jurnalism.

Citeste si: Doliu uriaș în România! A murit marele regizor Mircea Moldovan. Mesaj cutremurător pe pagina lui de Facebook

Traian Tandin a lucrat la cazul "Râmaru" cu faimosul criminalist Ceacanica, a elucidat peste 2000 de mistere judiciare şi nu s-a lăsat până nu a aflat adevărul despre marile erori făcute de justiţie în perioada regimului comunist.

Sursa: antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si