Tânăra, care făcea la noi în țară studiile de master, sunase la 112 pentru că se simțea extrem de rău. Un echipaj al unei ambulanțe private i-a administrat medicamentul, însă câteva ore mai târziu studenta a sunat din nou la urgente. Până să ajungă a doua salvare la ea, tânără murise în camera de cămin. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.



Mercy Birungi, studenta din Uganda, care facea la noi in tara masteratul, a murit dupa doua apeluri la 112. Era rapusa de dureri cumplite, si nu se putea tine pe picioare, iar colegii de facultate n-o mai vazusera de sambata.

Citeste si: Caz șocant într-un cămin studențesc: tânără găsită fără suflare

Tanara suferea, in camera sa de camin, pana cand n-a mai rezistat. Dupa primul apel la 112, o ambulanta privata a fost trimisa in campus. Asistentii medicali au ajuns in campus duminica, la amiaza si s-au dus catre camera studentei africane.

Echipajul medical a intrat in camera lui Mercy si i-au administrat, se pare, o fiola de algocalmin. Doar 10 minute mai tarziu, salvatorii au fost surprinsi pe camerele video cum pleaca din camin. Ce s-a intamplat in interior nimeni nu stie exact, insa cert e un lucru: starea fetei s-a inrautatit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. Marele chitarist, colaborator a lui Bob Dylan, a murit

Intr-un mesaj pe care i l-a dat iubitului ei, si el student in Timisoara, tanara a scris, cu ultimele puteri, cum a decurs consultul si i-a marturisit prietenului ca se teme sa nu fie infectata cu coronavirus:

”Mi-a spus că se simțea că și cum ar avea coronavirus. Medicii i-au spus că îi fac o injecție pentru simptomele pe care le are și i-au spus că dacă a doua zi se simte la fel de rău, să sune din nou la 112 și o vor duce la spital”

Abia luni de dimineata, tanara Mercy avea sa-i scrie din nou iubitului ei:

”De dimineața, în jur de ora 7, ea mi-a trimis mesaj dar eu dormeam. Pe la 10 m-am trezit și i-am răspuns, dar nu mi-a mai scris înapoi”

Dupa ce i-a scris iubitului Mercy a sunat din nou la ambulanta. Al doilea echipaj venit in ajutor n-a mai gasit-o in viata.

Despre Mercy Birungi se stie ca facea masterul in Stiinte Economice la Universitatea de Vest din Timisoara. Era o tanara cu zambetul pe buze si se imprietenise rapid cu colegii din campus.

Nimeni nu-si explica moartea ei subita.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Lovitura de teatru! Luiza Melencu nu a fost acasa la Gheorghe Dinca

Mercy Birungi era din Uganda, iar surse din ancheta au spus, initial, ca este nepoata unui inalt demnitar din tara africana. Ba chiar la un moment dat, s-a speculat ca este chiar ruda cu presedintele Ugandei, insa informatia nu s-a confirmat pana acum.

Reprezentantii Universitatii din Timisoara sustin ca fata venise cu bursa scolara in Romania. Se asteapta acum rezultatele necropsiei, iar iubitul fetei spera ca acestea sa faca lumina in cazul mortii inexplicabile. Un dosar penal in rem a fost deschis de politisti, pentru ucidere din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si