Poliţiştii constănţeni au făcut uz de armamentul din dotare şi au tras două focuri de avertisment pentru prinderea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii. Bărbatul respectiv, în vârstă de 33 de ani, nu avea permis de conducere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 3 iunie, o patrulă mixtă din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu şi Poliţiei Locale Ovidiu, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, acesta fiind condus de un bărbat de 33 de ani, despre care existau indicii că nu

ar poseda permis de conducere.

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în direct pe internet

Focuri de armă în Constanţa
Focuri de armă în Constanţa

Focuri de armă în Constanţa. Anunţul făcut de IPJ

“Şoferul autoturismului în cauză a fost somat să se oprească, însă şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, de pe strada Portului din oraşul Ovidiu până pe DJ 228A, către satul Galeşu. După aproximativ un kilometru, conducătorul autoturismului a virat la stânga pe un drum de pământ, unde şi-a continuat deplasarea cu viteză, iar apoi a intrat pe câmp, unde autoturismul s-a oprit, din cauza pământului umed”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Un autocar cu români a luat foc în Austria. Anunțul făcut de MAE

Cei doi bărbaţi din autoturism au abandonat maşina şi au fugit pe câmp, iar poliţiştii au plecat în urmărirea acestora pedestru.

Întrucât nu s-au conformat somaţiilor legale, poliţistul din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu a tras două focuri de avertisment în plan vertical, cei doi oprindu-se.


Eu au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Ovidiu în vederea continuării cercetărilor.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu mezzosoprana Maria Macsim Nicoară după ce a ieșit din comă

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si