Donald Trump a transmis un mesaj pe Twitter în care spune că cei care vor fi prinși că distrug monumente aflate pe terenuri aparținând autorităților federale vor fi arestați și condamnați la 10 ani de închisoare.

Citeste si: Adio măsuri de relaxare? Ce se va întâmpla de la 1 iulie

Mesajul lui Donald Trump vine în contextul în care mai multe persoane au încercat să dărâme statuia fostului președinte american Andrew Jackson din apropierea Casei Albe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În weekend, protestatarii au vandalizat statuile fostului președinte Ulysses S. Grant, care a luptat pentru abolirea slaviei, scriitorului spaniol Cervantes, sclav timp de cinci ani, și a Sfântului Junipero Serra, canonizat în urmă cu cinci ani de Papa Francisc.

Citeste si: Nicușor Dan, despre Gabriela Firea: „Ar vrea ca bucureștenii să uite că a venit la primărie de mână cu Liviu Dragnea”

„Am autorizat Guvernul Federal să aresteze pe oricine vandalizează sau distruge orice monument, statuie sau orice altă proprietate federală în SUA, cu pedepse la închisoare de până la 10 ani. Această măsură devine efectivă imediat, dar poate fi folosită și retroactiv pentru distrugerile și vandalismul deja provocate. Nu vor fi excepții”, a scris Donald Trump pe Twitter.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si