Într-un interviu acordat Realitatea Plus, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a vorbit pentru prima dată, de la încarcerarea sa, de pe 27 mai 2019, la trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Citeste si: Decizie în dosarul Colectiv. „Respinge, ca nefondate...”

„Mai o mașină de raparat. O sudură. O poartă. Sunt bine. Nu am probleme. Nu am probleme de sănătate.

M-am tăiat la mână. Nu urmăresc presa. Actuala putere, aceasta forță politică, a mers în toate campaniile pe un mesaj anti -cineva. Sunt convins că și acum o să mergă pe acest mesaj. Din moment ce l-a reușit o rețetă scumpă, nu au plătit ei din buzunar, de ce să nu mai incerce inca o data.  Sa nu uitam unde sunt. Oricine zambeste aici- zambeste aman. Nu m-au ingenunchiat. Nu m-au infrant. Cu toate ca ei anul asta nu m-au lasat in pace. M-au condamant total nevinovat”, a declarat Dragnea.

Despre procesul în care a fost condamnat la închisoare

„În legătură cu procesul politic care m-a adus aici, mi-a povestit ulterior, și a fost confirmat și de Coldea, că într-o seară am fost cu Tăriceanu la Antena 3, chiar în seara când a venit ANAF să-o scoată din sediu.

(...) Ei eru împreună, se uitau la mine, și în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea, foarte nervoasă, că îmi arată ea mie, că mă târăște în pușcărie, cum îmi permit eu să apăr o televiziune care o atacă.(...) Și Florian Coldea mi-a confirmat acel telefon nervos.”

Despre relația cu Vasile Dâncu

„Eu îmi asum faptul că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni.

Am ținut enorm la Vasile Dâncu. Măă și feresc să vorbesc urât. Eu vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dâncu. Primele explicații despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dângu. Le știa din discuțiile pe care le avea cu cei de la SRI, Maior și Coldea.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Cu dosarul referendumul Vasile Dincu era foarte revoltat, ii certa pe cei de la SRI ca e un dosar politic si trebuie sa inceteze practicile acestea. Orice ar fi, eu nu mă dezic de el, pentru ca multi ani am avut extrem de multe discutii”

Despre dosarul Tel Drum

„Și domnul Șova s-a trezit, nu era arestat, spera că nu va fi condamnat, și s-a trezit și el că trebuie să facă niște denunțuri, a zis și el că dă testul cu detectorul dar după ce a văzut a renunțat. Mâine voi fi la DNA, sunt citat. Și chestia asta cu Irina, nu e persoană publică, nu are nicio obligație să dea informații. O să spună și ea la un moment dat, dar eu cred că disperarea e destul de mare dacă au ajuns să se ia de nimic, că părinții ei au avut un apartament pe care l-au vândut. Este o mizerie care arată un anumit grad de disperare și o dorință de a construi iar o campanie împotriva cuiva.

Revin la ce a spus bunul meu prieten Vasile, ce am propus eu în 2016, s-a îndeplinit, ce am pus în programul de guvernare s-a îndeplinit.”

Citeste si: CCR a hotărât. Ce se întâmplă cu starea de alertă?

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019 la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si