În 132 de zile, de când în România a fost confirmat primul caz de coronavirus și până în prezent, pe teritoriul țării noastre s-au înregistrat peste 30.000 de cazuri. Însă în ultimele 24 de ore, s-a confirmat cel mai mare număr de îmbolnăviri, detronând astfel recordul stabilit inițial pe 11 aprilie, când se confirmaseră 523 de cazuri, adică în plină pandemie.

Câți români sunt internați la Terapie Intensivă

Pe secțiile de Terapie Intensivă sunt internați acum 237 de pacienți, iar până la această dată au fost prelucrate aproape 800.000 de teste.

Citeste si: OMS confirmă cea mai înfiorătoare ipoteză despre răspândirea noului coronavirus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În același timp, ministrul Sănătății a spus că nu vede posibilă revenirea la starea de urgență, însă în cazul în care nu se vor mai putea gestiona numărul de cazuri sau de internări, atunci vor lua alte decizii. Pe de altă parte, sunt ţări care introduc în aceste momente restricţii pentru accesul românilor.

Anunțul Austriei

Austria este ultimul stat care a anunţat că, începând de joi, toţi cei care vin din România trebuie să intre în izolare timp de 14 zile sau să prezinte un test negativ pentru coronavirus, nu

mai vechi de 4 zile.

Citeste si: Raed Arafat, după numărul record de infectări: „Trendul e în creștere”

În urma deciziei CCR, nimeni nu mai este obligat să stea în izolare, dar guvernanții au spus că lucrează în acest moment la un proiect de lege prin care să facă imposibilă externarea la cerere și legală izolarea acolo unde se impune.

Citeste si: Iohannis, despre riscul întoarcerii la starea de urgenţă: ”Eu nu îmi doresc acest lucru”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si