Împăcare Ligi și Berna. Împăcarea anului la „Puterea Dragostei”. Berna și Ligi au îngropat securea războiului. Cele două concurente ale emisiunii de la Kanal D au lăsat deoparte jignirile și gesturile neadecvate.

Împăcare Ligi și Berna. „Am vrut să-i spun Bernei că eu chiar nu am nimic cu ea. De la un gest atât de mic...pe ultima sută de metri sunt deschisă.

Nu am avut nimic cu ea și cu cuplul ei.” a transmis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

Împăcarea anului. Berna și Ligi de la „Puterea Dragostei”

Împăcare Ligi și Berna. „Eu știu că Ligi a mai avut momente în care a simțit să se apropie de Berna!”  a spus Gabi de la „Puterea Dragostei”.

Împăcare Ligi și Berna. Împăcarea a avut loc după ce Ligi de la „Puterea Dragostei” s-a implicat în organizarea petrecerii de ziua Bernei. „Îmi cer scuze și îmi pare rău că te-am jignit! Știu că nu e frumos. De multe ori am zis să vorbesc cu tine...gelozia...tensiunea din casă. Chiar îmi pare rău!” a declarat Berna de la „Puterea Dragostei” cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

impacare-ligi-si-berna

Împăcare Ligi și Berna. Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D

Împăcare Ligi și Berna. Citeste si: Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” s-au mutat împreună: „Avem planuri foarte mari!”

Împăcare Ligi și Berna. Citeste si: Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”: „O aștept pe Berna să vină acasă!”

Împăcare Ligi și Berna. Philip de la „Puterea Dragostei” a declarat că îi mulțumește Ligiei pentru că s-a implicat în organizarea petrecerii iubitei sale și că îi pare rău că i-a vorbit urât. Ligi a replicat spunând că a primit-o cu brațele deschise pe Berna când a intrat în casă chiar dacă știa că a venit pentru băiatul pe care ea îl plăcea. 

Împăcare Ligi și Berna. Andreea Mantea le-a felicitat pe cele două concurente și a transmis că nu-i vine să creadă că sunt aceiași concurenți de la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si