In comparatie cu clasicele covoare care se pot schimba usor daca sunt prea uzate dar care insa sunt greu de intretinut, podelele de regula sunt „acoperite” fie cu parchet fie cu gresie. Aceasta in sine face o investitie destul de importanta si bineinteles ca trebuie facuta inteligent astfel incat sa fie si o investitie de durata.

In ceea ce priveste parchetul din lemn, acesta este probabil cel mai intalnit intr-o mare variatate de spatii, si de asemenea optiunile disponibile sunt extrem de variate

Pardoselile sunt la urma urmei, cea mai folosita suprafata din orice imobil, fie ca este vorba despre propria locuinta, ori despre sediul unei firme, institutii si asa mai departe. Asadar, daca doriti sa va asigurati ca podeaua pe care o alegeti poate face fata in cele mai dure conditii, trebuie sa alegeti materiale de cea mai buna calitate.

Pardoselile din lemn de buna calitate pot sa reziste fara probleme foarte multi ani daca sunt alese inteligent si daca sunt montate si intretinute corespunzator.

Podelele din lemn sunt mai usor de curatat in comparatie cu covoarele iar motivele pentru care acest lucru este valabil, sunt destul de evidente. Cu un simplu mop, veti putea pastra podelele din parchet din lemn, absolut intacte. Deci, in cazul in care animalele de companie sau copiii au adus noroi in casa pe podele, un mop umed va elimina cu usurinta murdaria, caz in care, daca am discuta despre covoare, bataia de cap ar fi destul de mare pentru a le curata.

Parchetul din lemn este mult mai igienic decat covoarele, doarece in cele din urma mentionate, exista mult mai multi paratizi care se „adapostesc”, acel material stufos reprezentand un mediul perfect pentru dezvoltarea lor.

Pardoselile din parchet din lemn, au o durata de viata foarte mare daca sunt intretinute corespunzator, fiind capabile sa reziste chiar si in zonele in care traficul este unul ridicat. Podelele din lemn tare sunt de calitate, sunt rezistente si au durabilitate importanta pe termen lung.

De asemenea, este de mentionat si faptul ca alegerea podelelor din lemn creste valoarea proprietatii dumneavoastra reprezentand o investitie foarte importanta pe termen lung, inclusiv un argument puternic in ceea ce priveste posibila vanzare unui imobil, la un pret ceva mai ridicat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Atata timp cat au fost respectate procedurile de montare si intretinere, podelele din parchet din lemn, nu au cum sa se degradeze. Insa, daca totusi fie din pricina unei erori de montare, intretinere sau fabricare, exista diverse probleme, unul dintre cele mai importante avantaje ale parchetului, consta in faptul ca acesta se inlocuieste foarte, strict portiunile necesare, precum in cazul unui puzzle, totul cu o minima investitie.

De asemenea, este de mentionat si faptul ca, lemnul fiind un material natural, va ajuta fara sa va dati seama, si din punctul de vedere al sanatatii, fiind chiar recomandat ca podeaua sa fie „placata” cu parchet din lemn. Ati observat vreodata ca picioarele dumneavoastra obosesc mai repede daca stati pe piatra sau faianta decat daca stati pe o podea din lemn?

Petrecem o buna parte a timpului in spatii interioare, fie acasa, fie la birou.

Astfel, lemnul ramane o alegere foarte buna si recomandata, in special daca este vorba despre podelele din parchet laminat. Acest material nu va adaposti acarieni sau mucegai si va prinde foarte greu praful. In plus, exista si studii care ne spun faptul ca podelele din pot ajuta in imbunatatirea calitatatii aerului.

In cazul in care va numarati printre acele persoane care sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru podele, trebuie sa incercati cel mai bun showroom parchet din lemn, Gudart.ro.

Accesand Gudart.ro veti avea posibilitatea de a alege dintr-o gama extrem de variata modele de parchet din lemn, parchet de cea mai buna calitate si disponibil la un raport pret/calitate mai mult decat avantajos.

Echipa Gudart.ro este lider in ceea ce priveste cele mai bune solutii in materie de parchet, prin intermediul lor avand posiblitatea de a alege parchetul in functie de tipul de lemn, culoare sau model, grosime, durabilitate si asa mai departe.

Cea mai importanta caracteristica a parchetului comercializat de catre cei de la Gudart.ro, consta in faptul ca acesta, de-a lungul timpului, nu va necesita tratamente suplimentare cu ceara ori lac, avand toate proprietatile necesare pentru a isi conserva foarte bine in timp atat culoarea cat si luciul. In general, parchetul comercializat de acestia este proiectat din numeroase straturi de lemn de esenta tare, tocmai pentru a ii creste durata de viata.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru a putea face cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastra, fie ca ne gandim la material, grosime, culoare sau model, cu siguranta daca veti apela la Gudart.ro veti face cea mai buna afacere din toate punctele de vedere. 

Cum online este mereu mai simplu, in special in aceasta perioada in care este recomandata distantarea sociala, sunteti invitati sa accesati site-ul Gudart.ro unde veti putea vizualiza multitudinea de oferte, iar daca doriti si nu sunteti pe deplin siguri de tot ceea ce ati vizualiat, puteti apoi sa le faceti echipei Gudart.ro o vizita in showroom, pentru a putea lua deciza corecta, chiar la fata locului. 

In plus, este de mentionat si faptul ca parchetul din lemn reprezinta doar o parte din produsele comercialziate de acestia, gama totala cuprinzand atat gresie si faianta, cat si tapet.

Acestea fiind spuse, prin numai un simplu click distanta, veti avea posiblitatea de a va redecora locuinta in totalitate atat in ceea ce priveste podelele cat si peretii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si