"Eu sper să nu ajungem acolo și nici nu cred că e un scenariu pe care-l luăm în calcul. Astăzi suntem altfel pregătiți. Avem ceea ce trebuie pentru ca aceste companii din România să funcționeze, cu anumite reguli, poate nu la capacitate 100%, dar să nu mai închidem ca în martie- aprilie, în totalitate. Eu cred că nu vom mai avea acest scenariu în economie, pentru că am pregătit altfel situația", a declarat Florin Cîțu, în direct la B1 TV.

Întrebat dacă România ar mai avea capacitatea economică de a sta o lună de zile în stare de urgență, Florin Cîțu a spus: "Răspunsul este da!"

Citeste si: Peste 16 milioane de cazuri de coronavirus, la nivel mondial

Bilanț coronavirus, 27 iulie- Număr record de pacienți la ATI

Un număr de 1.104 noi cazuri de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în România din doar 7.574 teste prelucrate și alte 19 decese au fost raportate. 353 de pacienți sunt internați al Terapie Intensivă. Din cele 19 decese, 17 sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru altul nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Călin Gheorghe a murit la doar 45 de ani. Colegii lui de radio sunt în stare de șoc

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.876. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si