PSD a reacționat imediat după atacul lansat joi de președintele Klaus Iohannis la adresa acestui partid, pe care l-a făcut responsabil de creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19. Iohannis și-a pierdut și controlul rațiunii. "Acest guvern incompetent și criminal e de vină pentru că a scăpat de sub control pandemia", a acuzat purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

"Iohannis a pierdut și controlul rațiunii.

Toată România s-a săturat să audă aceeași placă obosită. Să fie clar: vinovat e Iohannis și Guvernul PNL! Guvernul a scăpat de sub control pandemia. Ei controlează DSP, ISU, Ministerul de Interne. Acest guvern incompetent și criminal e de vină", a susținut purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu.

Citeste si: Masca devine obligatorie în aer liber în toate stațiunile de pe Valea Prahovei

Klaus Iohannis, în război deschis cu PSD

Președintele Klaus Iohannis a lansat joi, de la Palatul Cotroceni, o acuzație extrem de gravă la adresa PSD, partid pe care l-a indicat drept vinovat pentru creșterea explozivă a cazurilor de infectare cu coronavirus în România.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Cea mai neagră zi de la începutul pandemiei. Top 5 județe cu noi cazuri de coronavirus

Șeful statului a spus că ”PSD a creat intenționat o criză sanitară ca să poată critica guvernul pentru măsuri care nu au putut fi luate”, principalul argument fiind tergiversarea vreme de două săptămâni a adoptării în Parlament a legii privind carantina și izolarea.

Citeste si: Nelu Tătaru, avertisment dur după noul record de îmbolnăviri cu SARS-COV-2

Totodată, Iohannis a arătat cu degetul și spre UDMR, aliatul PSD din Parlament, dar și spre Curtea Constituțională, care a demantelat eșafodajul legislativ pe care guvernul îl avea la dispoziție pentru a lupta cu pandemia de coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si