El ar fi, de fapt, asasinul lui Emi Pian, liderul Duduienilor, spun surse din anchetă. Este Richard Emanuel Gheorghe, un fost boxer de 26 de ani, și e nepotul lui Ciprian Napi, cel despre care s-a spus ieri că l-ar fi înjunghiat pe cel mai temut interlop al capitalei. Suspectul e pe mâinile polițiștilor, internat în stare gravă la spitalul Elias, sub pază strictă.

A fost rănit cu un topor imediat după ce a comis crima... când Emi Pian, înjunghiat fiind, ar fi strigat apropiaților, care erau de față, să-l răzbune și să-l omoare pe atacator.

Conflictul dintre ei, spun surse din anturajul celor doi, ar fi pornit la o partid de barbut. La un moment dat, Emi Pian i-ar fi spus lui Richard că ar face parte dintr-un clan sărac, care nu știe să facă avere. Atât i-a trebuit rivalului, că a și scot un cuțit și a pornit măcelul.

Acasă la Emi Pian, unde a fost adus trupul lui fără viață, s-a pornit un adevărat haos!

Episoade halucinante acasă la Emi Pian

Unul dintre frații interlopului ucis s-a prăbușit la pământ și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță. Episoadele halucinante au continuat în curte!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei veniți să-și ia rămas bun pe ritmul muzicii de jale, au stat lipiți unii de alții sub privirile jandarmilor veniți parcă să păzească vila impunătoare de la marginea capitalei.

Citeste si: VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere

Polițiștii spun că și ei sunt cu ochii în patru, mai ales că după această execuție mafiotă s-a vehiculat că urmează un război între clanuri drept răzbunare. Rudele lui Pian se jură, însă, că nici măcar nu le trece prin cap să-și nimicească rivalii.

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

O judecată pe care Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, o numea legea existenței, într-un interviu pe care i l-a luat chiar fiul lui în urmă cu câțiva ani.

Citeste si: Cine este, de fapt, Emi Pian, interlopul care a fost ucis pe o stradă din București

După conflictul sângeros, Poliția Capitalei a instituit azi-noapte filtre. În cartierul Giulești, acolo unde s-a derulat groaznica reglare de conturi, din mai multe mașini oprite au confiscat un pistol, cuțite, bâte și săbii. 5 indivizi au ajuns la audieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si