Copil mort la Iași după ce a încercat să facă un selfie. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a decedat marți, 4 august, după ce a stat mai bine de trei săptămâni în comă. El a fost internat la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi unde medicii au încercat din greu să-l salveze.

Copil mort la Iași după ce a încercat să facă un selfie

Alexandru Gabriel Vieru s-a urcat direct pe un vagon pentru a face un selfie de succes. Acolo el a suferit arsuri pe 70% din suprafața corpului. Un arc electric s-a format, iar copilul a fost imediat cuprins de flăcări. Băiatul s-a prăbușit chiar sub ochii bunicului său. Cei doi ieșiseră la plimbare. Bătrânul și-a resuscitat nepotul până la venirea ambulanţei. Când l-a văzut în ce stare ea, bărbatul i-a dat hainele jos și a stins flăcările.

copil mort selfie

Citeste si: Raluca Turcan, anunț bombă despre cursurile online începând cu data de 14 septembrie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Masca de protecţie devine obligatorie în spaţiile publice aglomerate şi în judeţul Cluj

Citeste si: Când se vor redeschide restaurantele? „Am face un rău cu mâna noastră turiștilor și consumatorilor”

Mesajul mamei îndurerate

Mama copilului este sfâșiată de durere. Anunțul că Alexandru Gabriel a decedat a fost făcut chiar de ea.

El a luptat până în ultima clipă pentru viață. „Prinţişorul nostru a pierdut lupta cu viaţa… A luptat până în ultimul moment. E sus în Cer alături de îngeri… Vei fi mereu alături de mami şi tati, care te vor iubi şi dincolo de cer. Dumnezeu să te ierte, dragul nostru! Drum lin spre cer”, este mesajul transmis de mama băiatului.

Citeste si: Avertisment cutremurator lansat de medicul pneumolog, Nicoleta Birca: Coronavirusul a devenit mai agresiv, probabil a suferit mutatii! Pacientii vin cu forme mai severe ale bolii!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si