Tânărul a fost coborât de pe acoperişul casei sale după 15 ore

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, tânărul a fost coborât de pe acoperişul casei sale după circa 15 ore.

Bărbatul a fost coborât cu ajutorul unei funii şi al pompierilor, în urma discuţiilor purtate cu autorităţile şi cu familia şi vecinii.

Citeste si: Avertismentul medicilor: Nu mai mâncați banane dacă suferiți de această boală!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Gorj. O ambulanţă care transporta un pacient cu coronavirus a căzut de pe un pod

Bărbatul are probleme psihice. În noaptea de marţi spre miercuri, el s-a încuiat într-o cameră a casei, rudele speriindu-e că s-ar putea sinucide. La un moment dat, oamenii au sunat la 112 şi au cerut sprijinul Poliţiei.

Spre dimineaţă, bărbatul s-a urcat pe acoperişul casei şi acolo a stat până miercuri la ora 21.00, când psihologul şi un negociator de la Poliţia Judeţeană, sprijiniţi de pompieri, dar şi de familie, l-au convins să coboare.

Bărbatul va fi transportat acum.la Spitalul de Psihiatrie Săpoca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si