„Datorită programului de lucru la domiciliu, acest al zecelea caz nu are niciun contact la locul de muncă. Facem precizarea că această persoană şi cele anterior depistate pozitiv sunt cazuri fără legătură între ele şi infectarea nu s-a produs în TVR. Este doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse”, se arată în comunicatul de presă.

Coronavirus România 15 august 2020: Câte cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Coronavirus România 15 august 2020. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 1.328 de cazuri noi de COVID-19 în țara noastră. 50 de persoane au pierdut lupta cu temutul virus de ieri până azi.

Citeste si: A început producţia noului vaccin pentru Covid-19

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat sâmbătă 1.328 de cazuri noi de COVID-1,  bilanţul total  ajungând astfel la 69.374 de persoane infectate. În Bucureşti sunt 202 persoane infectate cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. De asemenea, în acelaţi interval s-au înregistrat 50 de decese, totalul fiind 2.954. 473 de pacienţi sunt în continuare la ATI.

Câți pacienți s-au vindecat

”Până astăzi, 15 august, pe teritoriul României,  au fost confirmate 69.374 de cazuri  de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  32.334 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 7.814 pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 1.328 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, conform raportului de sâmbătă.

Citeste si: Polițist bătut în gară pentru că lua temperatura


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si