Mirabela Dauer (74 de ani) este o legendă a muzicii ușoare românești, alături de Angela Similea, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru sau Aura Urziceanu. Din păcate, succesul la public nu s-a prelungit și în viața sentimentală, acolo unde Mirabela a traversat două divorțuri dureroase, primul de Willy Dauer, cu care a stat 5 ani, al doilea de regizorul Traian Popovici, lângă care a rezistat 8 ani.

Citeste si: Amintirile lui Octavian Ursulescu: ”La Sanremo, Angela Similea a stat lângă...Maradona!”

Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omo ară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”,  declara Mirabela despre căsnicia cu Popovici. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În 2007, Mirabela a început o idilă discretă cu Alexandru, un fost funcționar public din Turda, cu 12 ani mai mic decât renumita interpretă de muzică ușoară. Cuplul era nedespărțit, ba mai mult, prin 2010 a început să apară informația că nunta este iminentă.

Numai că, în 2012, cei doi s-au despărțit brusc, Mirabela preferând să păstreze tăcerea în privința motivelor rupturii, deși presa a avansat ideea că Alexandru- care recent a împlinit 62 de ani- era o fire prea petrecăreață pentru gustul solistei. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si