Simona Halep se judecă de ceva vreme vreme cu ANAF, dar termenele fixate de judecători coincid cu turneele majore pe care le dispută campioana noastră. La sfârșitul lunii ianuarie a anului curent, Fiscul a înregistrat un dosar de executare a marii noastre sportive, dar pandemia de coronavirus a stopat apoi, vreme de câteva luni, procesele de acest gen, amânând orice judecată. 

Citeste si: Turneul WTA de la Istanbul, câștigat de o jucătoare din România!

Recent, însă, pe 10 septembrie, la ultimul termen de la Judecătoria Constanța, "Ministerul Finantelor Publice-Agentia Nationala de Administrare fiscala- Directia generala regionala a finantelor publice Galati- Administratia judeteana a finantelor publice Constanta” au apărut în rolul intimatului, iar Simona Halep în rolul contestatorului executării, semn că celebra jucătoare de tenis este decisă să lupte pe toate fronturile cu autoritățile. 

Simona Halep are termen în procesul cu Fiscul exact când va fi pe teren la Roland Garros 2020 

Numai că Simona, care a câștigat până acum două turnee de Grand Slam, Roland Garros (în 2018) și Wimbledon (în 2019), adunând în carieră 36.551.855 dolari, nu are cum să se prezinte la următorul termen fixat de judecători, cel de pe 25 septembrie 2020, pentru că exact atunci participă la Paris la ediția amânată a Roland Garros 2020, turneu ce urmează să se dispute între 21 septembrie și 11 octombrie.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Simona Halep
Simona a câștigat la Praga turneul cu numărul 21 din carieră

Probleme cu FIscul par moștenire de familie în cazul Simonei Halep, dovadă că, acum doi ani, presa a relatat că tatăl campioanei este executat silit de Fisc, din cauza datoriilor la stat pe care le are firma sa, “La Stelică SRL”, unde este unic asociat şi administrator. Fiscul constănţean a scos atunci la vânzare o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent, ambele aflate în proprietatea firmei lui Stere Halep.

În prezent, Simona Halep participa la turneul de la Roma, unde în ultimii ani a jucat două finale, ambele pierdute în fața Elinei Svitolina (Ucraina). Turneul de la Madrid, proprietatea lui Ion Țiriac și unul dintre favoritele româncei, a fost anulat definitiv pentru acest an.  

Halep
Simona Halep e numărul 2 în lume


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si