Mașina este condusă de șofer până pe o platformă, de unde e preluată de sistemul automat. Ce urmează de acolo este o adevărată aventură 4x4, dar în interiorul garajului. Vezi VIDEO mai jos.

Primul lucru care se petrece este măsurarea dimensiunilor mașinii, printr-un sistem de senzori, potrivit Business Insider.

Citeste si: Un celebru rocker român a învins COVID-19! ”Mentalitatea de învingător l-a făcut pe basistul nostru, Dragoș Docan, să câștige acest război cu virusul morții!” EXCLUSIV

Mașina, parcată de roboți

Mai multe ecrane din garaj îți transmit mesaje cu privire la manevrele pe care trebuie să le faci înainte să scoți cheia din motor și să tragi frâna de mână.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Știai că pâinea prăjită și gemurile te pot îmbolnăvi grav? Sfatul unui medic oncolog

Sistemul se asigură că nu ai lăsat mașina cu portierele deschise, după care ți-o ridică cu un lift și o duce pe o platformă mobilă. Sistemul îți parchează apoi mașina în cel mai apropiat loc liber.

Citeste si: Câte puncte vezi în această imagine? Ai un IQ peste medie dacă rezolvi rapid testul

Când te duci să îți recuperezi autoturismul, întregul proces se reia. În imaginile spectaculoase de mai jos poți vedea întreg procesul:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si