Zeci de locatari au trecut, aseara, printr-un coșmar. Au fost scosi de urgenta dintr-un bloc abia construit in sectorul 2 al capitalei dupa ce a fost semnalat un fum dens si innecacios.

Panică în bloc- locatari ajunși la spital după incendiu

Doi tineri au fost surprinsi de fumul toxic chiar in interiorul unuia dintre apartamentule si au avut nevoie sa fie ajutati de pompieri pentru a iesi in siguranta din imobil.

Citeste si: VIDEO- Tir cu ulei, în flăcări. Un cauciuc a explodat

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Am fost la locul interventiei cu 5 masini de apa sis puma, 3 autoscaqri, 1 descarcerare, 5 ambulante de tip B si un utib. La locul incendiului au fost evacuate de catre pompierii military 7 persoane si un animal", spune Bogdan Frățilă, pompier.

Incendiu în bloc, locatarii, cuprinși de panică

Alarma s-a dat in jurul orei 22 la blocul aflat in spatele unui club din zona Floreasca.

Pentru ca nimeni nu a putut spune cu exactitate de unde a pornit incendiul iar fumul se raspandea rapid, pompierii au organizat echipe de cautare – salvare si au mers din apartament in apartament pentru a- i scoate pe toti locatarii.

Citeste si: VIDEO- Incendiu de proporții la un hotel din Capitală. Autoritățile au intervenit de urgență

"Din primele estimari, cauza probabila a incendiului ar fi un autotusim situate la subsolul blocului de locuinte", explică pompierul.


Unul dintre locatari a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Dupa cateva ore, pompierii au inlaturat pericolul. O investigatie urmeaza sa stabileasca ce anume a declansat incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si