"În scopul informării transparente şi corecte a publicului, Ministerul Afacerilor Externe precizează că, în cursul zilelor de 24 şi 25 septembrie a.c., doi angajaţi cu funcţii de execuţie din cadrul Centralei MAE au fost depistaţi pozitiv cu infecţia COVID-19", a transmis MAE, vineri seară.

Măsuri de protecție pentru restul colectivului

Conform sursei citate, au fost luate, în regim de urgenţă, toate măsurile care se impun în relaţia cu autorităţile competente, precum şi măsuri de protecţie pentru restul colectivului.

angajați ministerul de externe
Alți doi angajați au fost diagnosticați cu covid-19.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Nou focar de covid-19 pe teritoriul țării. 21 de cazuri confirmate

Citeste si: VIDEO- Vaccinarea antigripală. De 3 ori mai multe doze

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Peste 200.000 de decese cauzate de coronavirus în SUA

Luni, Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că în cursul zilelor de duminică şi luni au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus doi angajaţă de la Centrala MAE, care au funcţii de execuţie.

Citeste si: Bilanț coronavirus 24 septembrie 2020: Numărul de noi cazuri, în continuare mare! Peste 500 de pacienți, internați la ATI!

Coronavirusul mai periculos decât se credea. Afectează celulele din măduva spinării

Speciliștii au făcut descoperiri uluitoare despre efectele negative ale infectării cu coronavirus.

Medicii din Marea Britanie au descoperit că celule eliberate de măduva spinării în sânge, sunt  afectate grav de coronavirus.

„Inițial, am considerat că infecția cu coronavirus este ca o  gripă mai severă, apoi am crezut că este precum un amestec între gripă și pneumonie.

După o vreme am constatat, însă, că este o boală sistemică și afectează atât sistemul cardio-vascular, pe cel nervos, cât și pe cel renal. Vedem din ce în ce mai multe manifestări acute ale insuficienței renale care necesită dializă, dar și infarcturi și accidente vasculare. De asemenea, în întreaga lume se poate observa că o mare parte din cei bolnavi au fost foarte afectați de boală”, a declarat medicul Roberto Cosentini, șeful departamentului de Urgență al Spitalului „Papa Giovanni XXIII” din Bergamo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si