Pe data de 1 octombrie a fost deschisă ancheta pentru "escrocherie în formă organizată" şi "corupţie sportivă activă şi pasivă" deoarece se suspectează faptul că un meci din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros ar fi fost trucat, potrivit parchetului din Paris.

Ce nereguli au fost întâmpinate în cadrul turneului de la Roland Garros

Conform ziarelor Die Welt și L'Equipe, meciul suspect din cadrul primului tur de la Roland Garros a fost meciul câștigat de către Andreea Mitu şi Patricia Țig în faţa perechii Madison Brengle/Iana Sizikova, cu 7-6 (10-8), 6-4.

Suspiciunile au apărut odată cu cel de al cincilea ghem din setul secund, câștigat la zero de cele două românce, după două duble greșeli făcute la serviciu de către Sizikova, 25 de ani și locul 89 WTA la dublu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ziarul L'Equipe a mai scris că în mai multe țări s-au mizat sume mari pe câștigarea acestui ghem de către românce, la diferite case de pariuri din Paris.
Investigațiile au fost predate Serviciului central pentru curse și jocuri (SCCJ), a precizat parchetul.
Sursa: Digi24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si