Au lăsat restricțiile deoparte și au dat start petrecerilor. Deși, autoritățile au anunțat un număr alarmant de cazuri noi COVID-19, tinerii au dat iama în terasele din Capitală. Petrecerile s-au ținut lanț, iar muzica a răsunat la maxim în boxe.

Joi, pe teritoriul României, s-au înregistrat peste 4.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Tinerii au profitat, însă, de vremea bună și au mers să petreacă în Centrul Vechi.

Distracția i-a adunat pe toți la mese și au lăsat distanțarea socială deoparte. Una dintre străduțele din Centrul Vechi a fost atât de aglomerată, încât, trecătorii s-au înghesuit pe lângă petrecăreți pentru a putea trece.

Petreceri de pomină în Centrul Vechi, în plină pandemie generată de virusul Sars-Cov-2

Oamenii uită de restricțiile impuse de autorități, deși până joi, 15 octombrie, au fost înregistrate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus( COVID – 19). În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost raportate 4.013 noi infectări cu virusul SARS-CoV-2. Aceste cazuri sunt cele care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Autoritățile au transmis un semnal de alarmă și i-a îndemnat pe cetățeni să păstreze distanțarea socială, igiena corectă și restul măsurilor impuse pentru a opri răspândirea virusului Sars-Cov-2.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

petreceri centru vechi pandemie
Coronavirus face ravagii în România.[Sursa foto: google]

Orașul București este în topul clasamentului cu cele mai multe infectări COVID-19. Doar ieri s-au înregistrat alte 77 de cazuri noi în Capitală. În timp ce tot mai multe școli intră în scenariul roșu și fac cursuri exclusiv online, oamenii aleg să se înghesuie la terase, profitând de vremea însorită din această perioadă.

Deși situația este una dramatică tinerii nu au mai rezistat tentației. Virusul nu îi sperie pe tinerii dornici de distracție și petreceri. Centrul Vechi din București a găzduit sute de petrecăreți care s-au îngrămădit în mulțime, fără a ține cont de regulile de distanțare socială.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si