Citeste si: VIDEO- Pelerinaj la Sfântul Dumitru în era pandemiei. Ultima zi

Audiența la care a luat parte Papa Francisc a avut loc la interior, motiv pentru care acesta și-a cerut public scuze pentru că nu va coborî de pe scenă și nu se va apropia de publicul prezent în sală, peste 100 de persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Voi sta aici sus. Mi-aș dori să pot să cobor şi să vă salut pe fiecare dintre voi, însă trebuie să păstrăm distanţa. Dacă aș coborî, oamenii vor forma grupuri, iar asta este împotriva precauţiilor de care trebuie să ţinem cont în faţa acestei doamne pe nume COVID, care ne face mult rău”, a afirmat Suveranul Pontif, potrivit ABC News.

Papa Francisc nu a purtat mască de protecție la întrunire

La eveniment, Papa Francisc nu a purtat mască de protecție, iar preoții și episcopii care l-au întâmpinat și-au scos și ei măștile atunci când s-au apropiat de Suveran. Celelalte persoane prezente pe scenă, precum fotografii oficiali sau membrii Gărzii Elvețiene Pontificale, au avut fețele acoperite.

În urmă cu câteva săptămâni, Papa Francisc a fost avertizat privind o posibilă infectare cu coronavirus, în condițiile în care Suveranul Pontif a avut contact cu un diplomat al Vaticanului care a fost confirmat pozitiv de curând. Alți treisprezece membri ai Gărzii Elveţiene au fost recent testaţi pozitiv la COVID-19.

Citeste si: Sfântul Dimitrie cel Nou 2020: Marţi este sărbătoare mare pentru toţi românii! Ce nu este bine să faci în această zi sfântă?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si