Rezultate alegeri America 2020. Cu cele 20 de voturi ale electorilor din Pennsylvania, Biden are acum un total de 273 de electori.

În ultimele zile, echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că actualul preşedinte nu intenţionează să cedeze. Trump a postat mesaje pe Twitter prin care a denunţat frauda electorală.

Rezultate alegeri America 2020. Joe Biden: “America, sunt onorat că m-aţi ales ca să conduc ţara noastră mare"

Democratul Joe Biden, dat de presa americană câştigător al alegerilor pentru preşedinţia SUA, s-a declarat onorat de faptul că a fost ales şi a precizat, într-un mesaj postat pe Twitter, că va fi “un preşedinte pentru toţi americanii”.

“America, sunt onorat că m-aţi ales ca să conduc ţara noastră mare. Ne aşteaptă o muncă grea, dar vă promit asta: Voi fi un preşedinte pentru toţi americanii – indiferent dacă m-aţi votat sau nu. Voi menţine încrederea pe care mi-aţi arătat-o”, a scris Biden.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Donald Trump anunță că va continua lupta juridică: „Nu voi renunţa niciodată să lupt..”

Şi Kamala Harris, care va fi vicepreşedintele SUA, a postat un mesaj pe Twitter: “Aceste alegeri sunt despre mult mai mult decât Joe Biden sau eu. Sunt despre sufletul Americii şi dorinţa noastră de a lupta pentru el. Ne aşteaptă multă muncă. Să începem”.

Potrivit AFP, pentru prima dată în istoria SUA, această ţară va avea o femeie vicepreşedinte, pe Kamala Harris, în vârstă de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoană de

culoare în această funcţie.

Citeste si: Joe Biden a anunțat ce va face dacă va câștiga alegerile din SUA

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si