Local va fi ceață, dimineața în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu o probabilitate mai mare în vest, nord-vest și centru, dar izolat va fi prezentă în cea mai mare parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi în scădere față de intervalul anterior, mai accentuată la deal și la munte, și se vor încadra, între 5 și 13 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile intramontane şi 9 grade pe litoral.

Vremea în București

În Bucureşti, atmosfera se menţine închisă. Acum, dimineaţa, s-a lăsat ceaţa, iar, în timpul zilei, va persista nebulozitatea joasă şi va cădea burniţă. Maximele urcă până la 12 grade Celsius. După două zile neobişnuit de calde, la munte se răcește. În prima parte a zilei, pe văi şi în depresiuni se va forma ceaţă. Apoi, apar unele înnorări, însă şansele de ploaie sunt reduse. La noapte limita va fi între 5 și 6 grade Celsius.

Vremea în Moldova și Muntenia

în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, avem o situaţie similară: cu precădere la câmpie, găsim nori de plafon jos sau ceaţă, şi tot acolo, apar ploi slabe sau burniţă. În zonele de deal şi de munte, mai târziu o să iasă soarele. S-a lăsat ceaţa şi zonele joase din jumătatea nordică a Moldovei şi din Bucovina.

În regiunile mai înalte, din când în când se adună norii, însă şansele de ploaie sunt reduse. Maxima va fi de 9 grade, iar la noapte vor fi 2 grade Celsius.

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Pop de la „Puterea Dragostei”?! Avem toate detaliile

Citeste si: Cum îți alegi motorul ideal pentru o nouă mașină. Află mai multe detalii despre motoarele diesel sau benzină

Vremea în Maramureș

În Maramureș temperaturile se mențin la valorile de ieri, cerul va fi variabil, iar izolat se anunță ceață. Temperaturile maxime vor atinge 10 grade în Satu Mare, 12 grade în Baia Mare și 13 grade în Sighetul Marmației.

Vremea în Crișana

În Crișana va fi o zi de toamnă autentică cu ceață dimineața, cer mai mult noros și maxime ce vor ajunge până la 8 grade în Oradea și 9 grade în Arad.

Vremea în Banat

În Banat soarele se va arăta printre nori dimineața, în vestul regiunii va fi prezentă ceața, iar maxima zilei nu va depăși 10 grade.

Vremea în Oltenia

Cer acoperit în cea mai mare parte a teritoriului cu ceață în zonele de câmpie, vor fi și ploi slabe, iar maximele vor atinge 12 grade Celsius în Târgu-Jiu și în Râmnicu Vâlcea, 9 grade în Slatina și Craiova, iar în Drobeta-Turnu Severin maxima va atinge 11 grade Celsius.

Vremea în Transilvania

În Transilvania s-a lăsat ceaţa în depresiuni şi a fost emis şi un cod galben în acest sens, valabil până la ora 10, pentru zonele joase din judeţele Alba, Braşov, Mureş, Harghita, Sibiu şi Covasna. După ce se risipește ceaţa, maximele ajung la valori normale pentru data din calendar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

 

 

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si