Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții vor fi demiși începând cu data de astăzi, a anunțat marți Clotilde Armand.

La Poliția Locală, director general era Ionuț Deaconu, la ADP Sector 1- Alin Vieru, iar la Direcția de Investiții- Cosmin Marius Fodoroiu.

Citeste si: Veste proastă: Ce categorie de români nu vor mai primi bani luna aceasta

Cum explică Clotilde Armand demiterile

"Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local. Incompetența, neglijența și achizițiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție. Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile", a explicat noul primar al Sectorului 1.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații după "celula de criză" convocată la Cotroceni- FOTO

Clotilde Armand, în prima zi de mandat: "Mai mulţi angajaţi şi directori ai primăriei lipseau de la serviciu fără motiv"[Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea]

”Situația bugetară a Primăriei Sectorului 1 este mai rea decât m-am așteptat. Am găsit un deficit de peste 700 de milioane de lei în 2020 care pune în pericol plata salariilor și a contractelor aflate în derulare. Este o situație intolerabilă, iar interesele comunității Sectorului 1 impun luarea urgentă de măsuri drastice”, a mai spus primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand:  „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”  

Franțuzoaica de la USR care i-a convins pe locuitorii sectorului 1 să o voteze a declarat imediat după depunerea jurământului, că noua echipă de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii:  „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni.  Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor  ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit. Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1”, a mai adăugat Armand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si