Oficialii de la Vatican exclud faptul că "like-ul" a venit de la Papa Francisc, dar scandalul uriaș a ridicat deja semne de întrebare cu privire la staff-ul Suveranului Pontif. Deocamdată nu se ştie exact când a fost primită aprecierea la fotografia Nataliei Garibotto, dar Like era vizibil pe 13 noiembrie, înainte de a fi scos a doua zi, potrivit Agenţiei Catolice de Ştiri (CNA). 

Citeste si: Papa Francisc numește pandemia de coronavirus drept „o doamnă numită Covid care face mult rău”

Fotomodelul brazilian Natalia Garibotto "a primit Binecuvântarea oficială a Papei" 

Firma care administrează contul Nataliei Garibotto a profitat de publicitate şi a redistribuit imaginea pe propriul cont de Instagram, vinerea trecută, spunând că firma "a primit Binecuvântarea oficială a Papei".

Vaticanul a precizat că a solicitat explicaţii de la Instagram în legătură cu această situație, după ce a exclus ca aprecierea să fi venit de la Papa Francisc, având în vedere că o echipă de oameni îi gestionează conturile de pe reţelele de socializare.

Fotomodelul brazilian Natalia Garibotto "a primit Binecuvântarea oficială a Papei" 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Putem exclude faptul că "like-ul" a venit de la Papa Francisc şi a apelat la Instagram pentru explicaţii", a spus un purtător de cuvânt al Vaticanului, potrivit Antena 3.

Citeste si: Papa Francisc s-a rugat pentru toți cei care au trecut prin incendiul de la Piatra Neamț. Ce mesaj le-a transmis acestora

Cum a primit Natalia Garibotto o inimă roșie de la Vatican

Natalia Garibotto când a primit o notificare pe Instagram prin care era informată că Papa Francisc i-a dat o inimă roșie la una dintre postările în care apare într-o ipostază extrem de provocatoare.

La scurt timp după ce a împărtășit această veste pe rețelele de socializare, captura sa a devenit virală, iar ea a mărturisit cu zâmbetul pe buze: “Măcar acum o să merg în Rai”. Într-un alt mesaj, influencerița a spus: “Mama mea urăște pozele cu posteriorul meu, dar, Papa a atins de două ori imaginea”.

Papa Francisc, popular pe rețelele de socializare

Papa Francisc este extrem de popular pe reţelele de socializare, cu contul său oficial de Instagram atrăgând 7,4 milioane de urmăritori. Pe Twitter, papa este urmat de 18,8 milioane de conturi. În 2017, a fost cel mai popular lider mondial pe platforma de socializare.

Fotomodelul brazilian Natalia Garibotto "a primit Binecuvântarea oficială a Papei" 

"El, de exemplu, aprobă tweet-urile- dar nu like-urile- şi în foarte rare ocazii a spus că ar dori să trimită ceva în situaţii în curs de dezvoltare sau în cazul unei situaţii de urgenţă.

Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta- este departamentul de comunicaţii", a declarat Robert Mickens, editorul din Roma al ediţiei în limba engleză a cotidianului catolic La Croix.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fotomodelul brazilian Natalia Garibotto "a primit Binecuvântarea oficială a Papei" 

Aceasta este poza care a primit un Like de la Vatican și a devenit virală pe rețelele de socializare:

Aceasta este poza care a primit un mare Like de la Vatican


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si