Mesaje Sfântul Nicolae 2020. Pe 6 decembrie, românii îl sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, cunoscut popular şi sub numele de Moş Nicolae. Acum se deschide o lună de sărbători de iarnă, care durează până la 7 ianuarie, când este celebrat Sfântul Ioan Botezătorul.

Vă prezentăm mai jos cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiteți celor dragi.

Urări și felicitări de Sfântul Nicolae originale

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

Mesaje Sfântul Nicolae 2020
Mesaje Sfântul Nicolae 2020

„Astăzi, de ziua ta, Moş Nicolae ţi-a adus o nuia…. păcat că nu ai fost cuminte! Multumeşte-te cu mine!”

Citeste si: Mesaje Sfântul Nicolae 2020// Felicitări și SMS-uri speciale. Odată cu Sfântul Nicolae începe cea mai frumoasă perioadă a anului!

„Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic… doar pe mine, un suflet rătăcit si singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald.”

„Moş Nicolae m-a rugat să-ţi transmit că vine la noapte să îţi lase o duzină de nuiele!”

„Moşuleţ, dacă las mai multe ghete primesc mai mulţi bani?”

Mesaje Sfântul Nicolae 2020
Mesaje Sfântul Nicolae 2020

Mesaje Sfântul Nicolae pentru cel mai bun prieten

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Ziua de 6 Decembrie să aducă tuturor românilor multă sănătate şi fericire şi ca spiritul acestei zile sfinte să nu fie uitat.”

Citeste si: La mulţi ani de Sf. Nicolae 2020: Mesaje, felicitări şi urări de Moş Nicolae pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta, Nicole...

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!”

„O zi specială pentru un om deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Ne gândim cu toții la tine, și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La mulți ani!”

Citeste si: Mesaje și felicitări de la mulți ani în imagini de Sfântul Nicolae. Urari virtuale deosebite

„La mulți ani, de Sfântul Nicolae! Să ai parte de multă sănătate, bucurii si multe împliniri. Sa te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu!”.

Impresionează de Sfântul Nicolae cu un SMS

„De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!”

 „Îți doresc ca ziua numelui să iți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

Mesaje Sfântul Nicolae 2020
Mesaje Sfântul Nicolae 2020

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Citeste si: Urări de ”La mulți ani” de Sfântul Nicolae. Mesaje superbe ce le poți trimite prin SMS sărbătoriților

„De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!”

 „O zi specială pentru un prieten deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!”

 „Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULȚI ANI!”

Citeste si: Mesaje Sfântul Nicolae 2020. Idei de SMS-uri și felicitări originale. Te-ai decis ce urare să trimiți?

Mesaje Sfântul Nicolae 2020. „Crede în ceea ce te poate face fericit! E doar o tradiţie care a trezit sentimente de bucurie în sufletul tău încă de la primul Moş Nicolae. Gândeşte-te că este acelaşi care are grija să vină la tine de fiecare dată. La mulţi ani!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si