Kilometri de ghirlande luminoase insirate pe ulite, fel de fel de decoratiuni colorate, o cupola uriasa in centru si un brad plin de luminite in piata din centrul comunei. Asa s-au pregatit de sarbatori localnicii din Sadu. In comuna de la poalele Muntilor Cindrel atmosfera este de poveste.

Beculețe strălucitoare de sărbători în Mărginimea Sibiului

„Este mai frumos ca la oras, mai frumos. Asteptam sa colindam. Ne bucuram de aspectul luminos pe care il avem la noi in comuna”, spun localnicii.
Cu mic, cu mare cu masti si la distanta unii de ceilalti, oamenii s-au strans in fata caminului pentru a se bucura de magia sarbatorilor si pentru un selfie care sa ramana in amintire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Foarte frumos, obiceiuri frumoase parca din ce in ce vine tot mai frumos. Sarbatorile, sarbatorile de iarna mai ales la sat sunt ceva minunat”, spun localnicii.

„Luminitele cu care am impodobit si in acest an centrul comunei trebuie sa se duca in fiecare casa si sa aduca acea caldura sufleteasca de care are nevoie fiecare dintre noi in aceasta perioada”, spune primarul.


Iluminatul festiv din comuna sibiana Sadu va ramane aprins pana la inceputul noului an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si