Polițistul din Morunglav a avut un sfârșit tragic. El a murit în accidentul rutier din Olt, atunci când autospeciala de poliţie a intrat frontal în ambulanţă. Sute de oameni i-au lasat mesaje de adio pe pagina oficială de Facebook al angajatului Poliției.

Printre mesajele dureroase, de rămas bun, se numără și mesajul dat de fiica lui Maria Daiana. „Dumnezeu să te odihnească în pace, tată!” a

scris tânăra în mediul online.

„Drum Lin către îngeri prieten drag! Dumnezeu să te odihnească!”, i-a scris un prieten care a şi postat o fotografie cu el.

Citeste si: Accident șocant într-un salon: O femeie a orbit! Cum s-a întâmplat

Cine a fost polițistul decedat în accidentul teribil din Olt

Polițistul decedat se numea Fănel Nițu. Bărbatul practica meseria de agent în cadrul IPJ Olt de peste 25 de ani. El era şeful de post din Morunglav și a murit sâmbătă în urma unui accident de mașină. Fănel a fost rănit grav într-un accident rutier produs la Şopârliţa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cumplit în Vrancea. Două persoane, încarcerate

fiica polițistului mort în accidentul din olt
Doi în Poliția Română.[Sursa foto: google]

Fănel Nițu era de 10 ani șef de post în comuna Morunglav. În ziua de vineri, a fost cerut sprijinul prin numărul 112, pentru un bărbat agresiv. Atunci o ambulanță l-a transportat la spital pe bărbat, iar o autospecială de poliție, în care se afla și Fănel, a însoțit echipajul.

„Persoana violentă a fost transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed”, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.

Cei doi poliţişti au ajuns la spital cu multiple traumatisme. Fănel Niţu, de 49 de ani, a fost grav rănit în zona capului, dar şi în zona toraco-abdominală. Vineri după-amiază a fost operat, dar din păcate sâmbătă a decedat.

Şi celălalt poliţist, în vârstă de 36 de ani, care conducea autospeciala, a fost operat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si