Andreea Bălan are fani în întreaga lume. Focoasa blondină câștigă bani frumoși din mediul online. Artista a cucerit internetul cu vlog-urile sale renumite. Ea urcă săptămânal videoclipuri și vloguri pe platforma de Youtube, iar apoi înregistrează câștiguri frumoase.

Andreea Bălan a început să posteze pe Youtube în anul 2018. Blondina a mărturisit, atunci, că s-a apucat de vlog pentru a-i crește notorietatea lui George Burcea, tatăl fetițelor ei.

Toate videoclipurile îl aveau în prim-plan pe Burcea, în speranța că va obține propriul cooking show. Clipurile video în care Andreea Bălan gătea alături de soțui ei au făcut senzație. George Burcea era starul adevărat din bucătărie.

După ce s-au despărțit, Andreea Bălan a continuat să posteze. Astfel că vlog-urile s-au transformat într-un jurnal video al cântăreței. Bălan posta clipuri cu cele mai emoționnate momente din viața ei. Ea se filma alături de cele două copile ale ei, Ella și Clara. Clipurile arătau cum blondina le dădea să mănânce, cum le îmbrăca, cum se ocupa de casă, dar și video-uri din vacanțe.

Bani frumoși din Youtube pentru Andreea Bălan

Artiștii din România au suferit pierderi uriașe din cauza pandemiei COVID-19. Atunci când filmările emisiunii „Te cunosc de undeva” și concertele s-au oprit, Andreea Bălan s-a axat în totalitate pe Youtube.

Platforma online a devenit o sursă importantă de venit pentru cântăreață.

bani andreea bălan din youtube
Cât câștigă Andreea Bălan.[Sursa foto: socialblade.com.]

Andreea Bălan a câștigat într-o singură lună o sumă frumoasă de bani, cuprinsă între 1.400 de dolari și 22.800 de dolari.

Atunci când Andreeea Bălan a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, în urma stopului cardio-respirator, abonații de pe Youtube au crescut într-un mod inedit. Artista a suferit din cauza unei embolie cu lichid amiotic, imediat după ce a născut-o pe Clara, în martie 2019.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Bălan, din nou singură? Tiberiu Argint, iubitul vedetei, nu i-a fost alături de Sărbători!

Contul blondinei de Youtube a explodat în acele momente. Ea a ajuns de la 256.000 de vizualizări și o rată de 874 de abonați lunar în martie 2018 la 2,79 de milioane de vizualizări și 15.500 de abonați lunar în martie 2019.

Lunar Andreea Bălan poate ajunge și la 9.000 de dolari, în urma vlog-urilor de pe Youtube. Pe 26 decembrie 2020, Andreea a câștigat în jur de 175 de dolari din clipurile postate. În prima zi a anului 2021, cântăreața a câștigat 281 de dolari din vlog-uri.

Citeste si: Numele Andreei Bălan, implicat într-o escrocherie uriașă! Artista a înnebunit de furie

Anul 2021 continuă să-i aducă încasări uriașe artistei. Pe 4 ianuarie 2021, Andreea Bălan a câștigat 665 de dolari din Youtube.

Ieri, 7 ianuarie 2021, mămica sexy a adunat nici mai mult nici mai puțin de 330 de dolari, în urma clipurilor postate, arată socialblade.com.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

bani andreea bălan din youtube
Cântăreața Andreea Bălan.[Sursa foto: google]

Artista a fost greu încercată de viață. „M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și, cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui. Acum sunt sub tratament și observație.

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost și sunt persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor”, a transmis cântăreața la începutul lunii noiembrie.

Atunci ea ajuns de urgență la spital cu dureri abdominale crunte. Artista a dezvăluit că a avut un abces abdominal din cauza căruia a fost la un pas să ajungă pe masa de operație. Andreea Bălan și-a linitiștit fanii, cu un mesaj pe Instagram în care dezvăluia că, în ultimul moment, medicii au reușit să îi trateze abcesul abdominal fără să mai fie nevoie de operație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si